Skip to content

Leuke evenementen op de kalender!

  • by

12 februari: Wedstrijd voor onze jeugdschaatser

Zondag 12 februari wordt er nog een echte jeugdschaatswedstrijd georganiseerd voor alle jeugdschaatsers die dit graag eens zouden willen uitproberen. De wedstrijd vindt plaats tussen 18.00 en 20.00 uur, waarbij 2x een 100 meter gereden zal worden. Er is na afloop een prijsuitreiking en voor alle kinderen een lintje. Deelnemen kan door je naam en leeftijd te mailen naar jeugdschaatsen@ijsclub-algemeenbelang.nl dan zorgen we er voor dat je naam op de deelnemerslijst komt. Uiteraard is er iemand van de ijsclub aanwezig die alle kinderen op het ijs begeleid en er voor zorgt dat de kinderen op tijd aan de start staan. 

1 Maart: Schaatsen met IJsclub Algemeen Belang op de ijshockeybaan van ijsbaan de Meent

Op woensdag 1 maart organiseert de ijsclub een uur vrij schaatsen. Van 14.00 uur tot 15.00 uur heeft de ijsclub de binnenbaan/ijshockeybaan van ijsbaan de Meent afgehuurd. Hiervoor zijn alle leden uitgenodigd. Voor de kinderen zullen er ook wat spelletjes georganiseerd worden. Zorg dat je om 14.00 uur binnen in de grote hal van de Meent bent waar wij zullen zorgen dat een ieder naar binnen kan. Neem gerust een vriendje of vriendinnetje mee voor nog meer plezier! 

11 Maart: Jeugd Elfstedentocht

Dan tot slot is als afsluiting van het seizoen altijd de mogelijkheid voor de jeugdschaatsers een elfstedentocht te schaatsen op de Meent. Dit vind plaats op zaterdag 11 maart, van 08.45 uur tot 09.45 uur. Waarbij ook schaatstrainers van ons aanwezig zullen zijn om te zorgen dat iedereen de tocht met plezier uitrijdt.